tiistai 4. tammikuuta 2011

Joulun tunnelmia / Christmas II



















Joulua vietettiin kahdessa kodissa, kahdessa eri tunnelmassa. Tämä joulu oli sitä mitä voi toivoa; rauhallinen, mukava, leppoisa, täynnä pieniä hetkiä ja paljon ruokaa. Toiveeni siis toteutui! Nyt on hyvä puistella joulu pikkuhiljaa pois hartioilta ja aloittaa uusi vuosi myös henkisesti. 

Olen ottanut uuden vuoden päätöksissäni - ei suoranaisia lupauksia siis - ympäristön ykkösasiakseni. Kuten myös hyvinvointini. Siirtyminen luomuun kun vain sitä on tarjolla, kaupassa kerran viikossa, kotona pienet ratkaisut kuten lämpötilan madaltaminen, virrat pois laitteista kunnolla eikä vain virransäästötilaan, nopeammat suihkut jne. Tarkoitus olisi myös käyttötavaroita ja vaatteita ajatellen siirtyä sellaiseen kestävään kulutukseen, eli ei turhia ostoksia, sijoittaminen laatuun eli mieluummin yksi hyvä vaate joka kestää kauan kuin kymmenen alehyllystä poimittua, eikä kirpputoreiltakaan sitä turhaa roinaa haalaa mukanaan  - kun tämä on niin ihana.. - vaan todellisia löytöjä.. Elämäntapamuutos siis käsillä. Ja aloitin myös tipattoman. 


My chirstmas was perfect, just how I imagined it to be - calm, full of love and food.. Now it´s time to move on. Whole new year has begun and I have decided to start my life with more environmentally friendly touch. Little decisions make the difference. Lifestyle change.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti